Sortimentul Raider Industrial

Sortimentul Raider Industrial este unul pragmatic, acoperind aplicaţiile profesionale uzuale şi fiind axat pe fiabilitate şi siguranţă utilizatorului. Raider Industrial cuprinde în gama sa cele mai uzuale scule pentru beton şi zidărie, lemn, metal şi scule cu acumulator. Ce diferenţiază Raider Industrial de alte branduri aflate pe piaţa din România? Acesta pune la dispoziţia utilizatorilor funcţii premium, care îl diferenţiază de majoritatea sculelor profesionale existente pe piaţă, cum ar fi:

– Filtru de praf pentru ciocan rotopercutor şi polizor unghiular: acesta măreşte durata de utilizare a sculei, eliminând timpul petrecut în service pentru curăţarea motorului. Filtrul de praf este foarte util în medii de lucru solicitante, unde finalizarea aplicaţiei depinde de continuitatea utilizării.

– Indicator de uzură pentru periile de carbon: ca şi în cazul filtrului de praf, acesta asigură continuitatea lucrului prin posibilitatea planificării din timp a reviziei maşinii. Astfel utilizatorul este avertizat în avans de gradul de uzură a cărbunilor şi nu va avea întreruperi neprevăzute ale aplicaţiei.

– Indicator pentru tensiunea reţelei: acesta este important mai ales atunci când se lucrează pe un şantier, unde alimentarea cu energie electrică poate suferi întreruperi. În locaţiile unde alimentarea electrică este asigurată din surse multiple (reţea, generator), confirmarea/infirmarea prezenţei tensiunii ajuta la comutarea pe o sursă activă.

– Motoarele fără perii la sculele cu acumulator 20V: cu toate că sunt din ce în ce mai prezente pe piaţă, se regăsesc la modelele cu preţ ridicat. Raider Industrial a reuşit păstrarea calităţii profesionale la un preţ accesibil.

Toate acestea, alături de funcţiile uzuale, cum ar fi sistem anti-vibratii, reglarea turaţiei, mandrine complet metalice de 16 mm etc. asigură lucrul continuu în condiţii de performanţă ridicată şi siguranţă în utilizare.

www.multiparts.ro