Povești de succes

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență și înalte exigențe în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor pe care le livrăm. Ambiția la noi atinge cote maxime și îmbrățișăm orice provocare, neexistând pentru noi satisfacție mai mare decat depășirea cu brio a obstacolelor.

Ca să întărim ideea că ambiția colegilor noștri depășește orice problemă, venim la voi cu o istorioară de succes.

Unitatea noastră de service, a primit anul acesta un generator de curent (grup electrogen) militar cu alternatorul ars. Echipa noastră din service a preluat o sarcină complexă, dorind să îl vadă functional și nu au dorit în niciun caz să renunțe. A fost nevoie de zile întregi de căutări, research și timp irosit, se pare că nu înzadar, deoarece perseverența în căutări a făcut ca ei să contacteze MECC ALTE Generatoren GmbH. Aceștia sunt unii dintre cei mai mari și importanți producători de alternatoare la nivel Mondial. Contactați de colegii noștri, au fost interesați de propunerea de a produce un alternator compatibil cu generatorul care părea să fie lipsit de potrivire inițială cu oricare dintre alternatoarele existente.

Aceștia au răspuns colaborării destul de repede și au produs alternatorul, personalizându-l după referințele oferite de echipa noastră pentru a servi generatorului militar. Acesta a fost trimis de către depozitul din Germania și montat pe generator, care a funcționat cu biro și a dus la rezultatul mult așteptat de noi, trecând toate testele.

Noi am reușit astfel să demonstrăm faptul că nimic nu este imposibil, de aceea mereu dăm tot ce este mai bun pentru a rezolva orice problemă întâmpină clienții noștri.