Alegerea SERVICE-ului potrivit

Cand ajungeti la un service de echipamente, trebuie sa luati o decizie cu privire la tipul pieselor ce se vor inlocui. Diferenta dintre piesele Originale si cele aftermarket creeaza confuzie in randul utilizatorilor.

Fiecare utilizator are dreptul de a alege tipul de piese ce se vor monta. Aceasta alegere este strict legata de bugetul si de asteptarile privind calitatea pieselor dorite. Noi mereu am recomandat piesele originale pentru ca pana in ziua de astazi nici un producator nu a reusit sa produca aceiasi calitate.

Pentru a fii competitivi am cautat si am gasit un mare producator de piese de schimb, ce produce piese de schimb pentru motoare HONDA, ROBIN SUBARU, BRIGGS & STRATON, MAKITA, WACKER etc, piese aproape de orignal, testate de noi pe echipamentele ce le avem la chirie si au dat dovada de randament. Sfatul nostru este sa reparati mereu echipamentele in Service-uri autorizate(daca sunteti din alt oras puteti sa ne cereti indicatii si va indrumam la un service in orasul dumnevoastra), nu la coltul blocului si alegeti mereu originalul.

Original – Aftermarket